Sponsoren

Met meer dan 550 leden neemt de Voetbal Vereniging Drenthina een belangrijke plaats in, in het sociale leven van Emmen en omstreken. Om ervoor te zorgen dat al deze mensen (zowel jong als oud) wekelijks met groot plezier van het voetballen kunnen genieten, is een gezonde financiële basis een absolute noodzaak. Vele vrijwilligers zijn daarom vrijwel dagelijks bezig om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aangezien de voetbalvereniging Drenthina een non-profit organisatie is, zijn wij voor onze inkomsten voor een groot gedeelte afhankelijk van sponsoren; mensen en bedrijven die onze club een warm hart toe dragen!

U kunt ons daarom zowel zakelijk als privé op de volgende manieren sponsoren waardoor u (zeker zakelijk gezien) enorm kunt profiteren van de zeer grote exposure die wij u binnen Emmen maar ook ver daarbuiten kunnen bieden:

Zakelijke sponsoring:

Privé (en / of zakelijke) sponsoring:

Voor meer informatie kunt u klikken op elk van de bovenstaande producten. De volledige sponsorbrochure (inclusief alle benodigde documenten) kunt u hier downloaden. Daarnaast kunt u voor meer informatie altijd contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie.

Mailadres: sponsorcommissie@drenthina.nl

Roy Spreeuwers        06-14367436   r.spreeuwers@home.nl
Willem Jan Alders      06-54312789   w.alders@atlasetsel.nl

Ook Sponsor worden!