Nieuws

Trainingsschema 2021-2022 Definitief beschikbaar!

Beste trainers en leiders,
Sommigen van jullie zijn misschien nog op vakantie, maar het nieuwe voetbalseizoen zit er toch echt alweer aan te komen. Daarom sturen wij jullie alvast deze mail met onder andere het Nieuwe
Concept trainingsschema 2021-2022. 


Trainingstijden
Vanaf 24 augustus kan er weer worden begonnen met het geven van trainingen. Op het bijgevoegde trainingsschema kun je zien op welke dagen en tijdzone je bent ingedeeld. Bij het opstellen van dit schema hebben we zoveel als mogelijk rekening gehouden met de trainingstijden waarop jullie afgelopen seizoen training gaven en met de trainingstijden waarop sommigen van jullie zelf moeten trainen. Verder willen wij als club graag dat alle teams in 1 leeftijdscategorie op dezelfde dagen trainen. Het idee is namelijk om deze teams af en toe gezamenlijk te laten trainen om zo de kinderen ook een keer met of tegen andere kinderen te laten voetballen. Op deze manier wordt het volgens ons makkelijker om spelers van elkaar te "lenen" en spelers van team te laten wisselen als dat nodig mocht zijn. Deze gezamenlijke trainingen zullen wij indien nodig vanuit de jeugdcommissie gaan coördineren. 


Zoals jullie kunnen zien zal het best druk zijn op de trainingsvelden. Daarom het verzoek om alleen als je echt niet kunnen op aangewezen dagen kunt dit even bij ons aan te geven. Wij gaan dan kijken of we hiervoor een passende oplossing kunnen vinden.

Op het schema staan 2 tijdzone's vermeld. De 1e van 17:45 tot 19:30 uur en de 2e van 19:30 tot 21:00 uur. Het is de bedoeling dat de trainingen binnen deze tijdzone's worden afgewerkt. Alleen in overleg met de jeugdcommissie kan, indien mogelijk, van deze tijden worden afgeweken.


Sleutels ballenhok en locker
Tijdens de 1e trainingsdagen zal er iemand in het clubhuis aanwezig zijn om de sleutels van de ballenhokken uit te delen. Met de sleutels van het afgelopen seizoen kun je niet meer bij je ballenhok komen, dus voor diegene die zijn sleutels nog niet heeft ingeleverd het dringende verzoek om dit alsnog zo snel als mogelijk te doen.

Verder krijgt ieder team dit seizoen zijn eigen hesjes en hoedjes. Omdat een aantal teams nog wel samen doen met een ballenhok ontvangt elk team ook een sleutel voor een locker. Hierin kunnen jullie dan je hoedjes en hesjes bewaren. Uiteraard kun je hierin ook andere spullen opbergen.


Groepsapp Trainers en Leiders
Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gezien is er ook een groepsapp aangemaakt waarin alle trainers en leiders zijn opgenomen. Deze app zullen we alleen gebruiken als we snel informatie met jullie willen delen. Het is in deze groep niet mogelijk om te reageren. Dit kan dan naar coördinator van de desbetreffende leeftijdscategorie, waarvan de gegevens op de site staan.

Dit seizoen zijn dat:
JO7 - JO8 > Rienk Gernaat a.i.
JO9 - JO11 > Rienk Gernaat a.i.
JO12 - JO15 > Henk Oost
JO17 > JO19 > Vincent Kloese

CORONA
Helaas zijn we nog niet af van het Coronavirus en daarom zijn er ook op de club nog regels nodig om verdere verspreiding te voorkomen. Voor 24 augustus zullen wij jullie informeren over de regels die op dat moment gelden.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat uiteraard graag.
Wij wensen jullie een sportief seizoen toe.

Jeugdcommissie vv Drenthina
Jeugdcommissie@drenthina.nl