Nieuws

Coronavirus UPDATE!

Het zijn bijzondere, bizarre en gevaarlijke tijden. Wereldwijd, in Europa, in Nederland en zeker ook aan de “Oude Ros”. 

Naar aanleiding van de op 23 maart 2020 door de Overheid en het RIVM afgekondigde maatregelen is nu wel duidelijk dat alle activiteiten bij Drenthina tot, in ieder geval, 1 juni gestaakt zullen blijven.

Dat is natuurlijk heel vervelend, maar voetbal blijft een bijzaak in het leven.

Laten we er in ieder geval voor zorgen dat we allemaal gezond blijven om later dit jaar deze belangrijkste bijzaak van het leven weer op te pakken.

Dat deze crisis zijn weerslag gaat hebben op onze vereniging is overduidelijk. Competities worden niet uitgespeeld, Toernooien zullen geen doorgang vinden en er zal geen activiteit zijn in ons Clubhuis.
Dit heeft naast vervelende sportieve consequenties natuurlijk ook grote financiële gevolgen. Hoe groot deze gevolgen zullen zijn, zal de toekomst leren. Welke noodmaatregelen er voor sportclubs gaan komen weten we op dit moment nog niet. We houden dat natuurlijk nauwlettend in de gaten.

Alleen samen kunnen wij de crisis het hoofd bieden. Alleen met elkaar kunnen wij ervoor zorgen dat we, later dit jaar, klaar zijn voor een nieuw seizoen.

Ik doe dan ook een beroep op alle leden, sponsoren, supporters en iedereen die Drenthina een warm hart toedraagt; Help mee en laat de club nu niet in de steek. We hebben elkaar juist nu keihard nodig. Alleen dan kunnen we deze wedstrijd winnen.

Eén voor allen, allen voor één en met z’n allen voor de club!

Uw voorzitter.