Nieuws

STEM OP DRENTHINA!! Rabobank Clubkas Campagne (RCC)

 Na het succes van afgelopen najaar, waarbij maar liefst 143 clubs deelnamen aan de RCC, organiseren wij met plezier een nieuwe editie. Deze is nu in het voorjaar! Verenigingen en stichtingen, die bij Rabobank Emmen-Coevorden bankieren én voldoen aan de gestelde criteria, kunnen zich voor deze actie aanmelden. Omdat wij het verenigingsleven een warm hart toe dragen, stellen wij jaarlijks op een deel van onze winst, het coöperatief dividend, hiervoor beschikbaar.

Budget van € 100.000,- in 2018
Tijdens de Clubkas Campagne verdeelt Rabobank Emmen-Coevorden maar liefst € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Niet de bank zelf, maar de leden van onze bank verdelen, door het uitbrengen van hun stemmen, dit bedrag.

STEMMEN 

Leden van de Rabobank ontvangen per post een stemcode, die zij kunnen gebruiken in de periode van 31 mei tot en met 13 juni 2018. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe hoger het bedrag is dat de club ontvangt voor het realiseren van haar bestedingsdoel. De uitslag wordt op maandag 2 juli 2018 bekend gemaakt tijdens een feestelijke finaleavond! Hiervoor volgt later een aparte uitnodiging.

Volg ook onze activiteiten op social media via #RCCRaboEC.

Met vriendelijke groet, Rabobank Emmen-Coevorden

Chéry Wortelboer Directievoorzitter

Let op!  Stemmen is exclusief voorbehouden aan onze leden. Klanten die vóór 1 mei a.s. lid zijn van onze bank kunnen meestemmen in de Rabobank Clubkas Campagne van 2018. Lid worden kan via www.rabobank.nl/emmen-coevorden tabblad ‘lid worden’ of bel met onze collega’s op telefoon 0591 - 680 680.