Nieuws

Inleveren kledingtassen, ballentassen en trainingspakken Jeugdelftallen
Op 8, 9 en 11 juli 2019 kunnen alle trainers/leiders van de Jeugdteams hun wedstrijdkleding en ballentassen inleveren in het clubhuis. Dat kan tussen 19.00 en 20.30!
lees verder »
Lieve Rosketiers
Mijn eerste voetbalschoenen waren Puma-tjes. Puma Cruijff. Cruijff had toen nog geen eigen merk en speelde ook op Puma. Weet ik nog goed. Ik heb ze de hele dag aangehad en
lees verder »
Schema Voorbereiding 1e Selectie Drenthina 2019-2020
De staf van het 1e heren team van Drenthina heeft het schema rond voor de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020.
lees verder »
Khalid Boughaleb tekent contract bij FC Emmen
Onze G-speler Khalid Boughaleb heeft onlangs een contract getekend bij FC Emmen. Hij gaat deel uitmaken van het nieuw te vormen G-team van FC Emmen. FC Emmen doet mee aan de bijzondere eredivisie, een competitie voor jonge g-voetballers. Het komt op de landelijke
lees verder »
Nieuwe spelregels
Speciaal voor onze scheidsrechters: Er zijn avonden belegd voor uitleg van de nieuwe spelregels voor het seizoen 2019-2020. 26 Aug. locatie Coevorden kantine VV Raptim 20.00 uur. 28 Aug. locatie Emmen Clubhuis COVS/HZOD 19.30 uur. 30 Aug. locatie Beilen kantine VV Beilen/Fit Boys 20.00 uur. Spelregelkenner Anton Panneman verzorgt deze avond. De toegang is gratis. Ieder die geïnteresseerd is, is van harte welkom op 1 van deze avonden.
lees verder »
Download de Voetbal.nl App!!
Blijf op de hoogte van alle informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten van je cluppie.
lees verder »
Opzeggen Lidmaatschap Bestuursbesluit d.d. 13-06-2019
Graag informeren wij iedereen die lid is (was/gaat worden) van v.v. Drenthina over de regels welke het bestuur hanteert m.b.t. het opzeggen van je lidmaatschap.
lees verder »
Rookbeleid
Beste Drenthina-leden, Hoe om te gaan met roken op ‘de Oude Ros’. Steeds vaker krijgen wij vragen, veelal van ouders van onze jongere leden, over het rookbeleid van Drenthina. Het
lees verder »
COOP van den Boogaard NIEUWE JEUGDSPONSOR
Met trots kunnen wij eindelijk vertellen dat wij vanaf heden een nieuwe jeugdsponsor hebben.....
lees verder »
Joël Zweerink speelt mee in het Drents Verbond All Star Team
Op donderdag 27 juni om 19:00 is het zover. Dan vertegenwoordigt Joël Zweerink vv Drenthina in het Drents Verbond All Star Team.
lees verder »
Kampioenen
De volgende teams zijn kampioen geworden in de voorjaarscompetitie.
lees verder »